O namaDobrodošli u Jeladom

Jela-dom-za-stare

Dobrodošli

JELADOM – Ustanova socijalne zaštite za stara lica i penzionere, nalazi se u Mirijevu u ulici Mihaila Bulgakova broj 38, u mirnom delu Zvezdare. Ustanova raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, sa kapacitetom od 22 ležajeva, trpezarijom i dnevnim boravkom na svakom spratu. Prednost našeg malog kapaciteta je što možemo više vremena posvetiti svakom korisniku ponaosob.

Više o nama

JELADOM – Ustanova poseduje LICENCU Ministarstva za rad i socijalnu politiku, i dozvolu Ministarstva Zdravlja. Velika pažnja se posvećuje kvalitetu hrane i ishrani korisnika. Jeladom nudi domaću kuhinju, a korisnici na raspolaganju imaju pet obroka: doručak, ručak, večera i dve užine. Korisnicima se izlazi u susret što se tiče njihovih želja i navika u vezi jelovnika, kao i zbog bolesti.

 

Jeladom, Dom za stare

Korisnicima su na raspolaganju usluge licenciranog socijalnog radnika, usluge lekara opšte prakse kao i usluge i nadzor stručnih medicinskih sestara i negovateljica. Ustanova poseduje lekarsku ordinaciju i ambulantu kao i labaratoriju. Vrše se pregledi i kontrole lekara specijalista (koji su konsultanti Ustanove): psihijatra, kardiologa, neurologa, endokrinologa, fizijatra... Moguće je odraditi ultrazvučne pregleda na terenu (eho srca, abdomena, štitne žlezde, dopler krvnih sudova...).  Korisnicima ustanove Jeladom na raspolaganju su i usluge stalno zaposlenog fizioterapeuta.

Imamo veliko iskustvo u rehabilitaciji i nezi pacijenata:

● posle preloma i operacije kuka i butne kosti 

● posle moždanog udara 

● sa neurološkim pacijentima  (Parkinson,

   Мiastenia gravis, Мultipla sкlеrоzа...)

● sа onkološkim pacijentima (posle zračenja i hemoterapije kao i

   sa pacijentima u terminalnoj fazi bolesti)

● veliko iskustvo u prevenciji, obradi i dekutabilnih rana kod nepokretnih i ležećih pacijenata.

Nasa-misija1

Naša misija

Misija naše ustanove je da našim korisnicima, omogućimo udobnu i kvalitetnu uslugu, kao i da korisnicima pružimo kvalitetan društveni život.

nase vrednosti

Naše vrednosti

Naše vrednosti su: poštenje, budnost i spremnost da uvek pružimo podršku našim korisnicima, i omogućimo im mirnu starost.

nase resenje

Naše rešenje

Jeladom nudi rešenje za sve starije osobe koje se osećaju usamljeno.

 

Uvek se trudimo da budemo drugačiji

Dođite i posetite nas!

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive