FORGOT YOUR DETAILS?

Jeladom 1
Mihaila Bulgakova 38, Mirijevo

Dobrodošli

JELADOM – Ustanova socijalne zaštite za stara lica i penzionere, nalazi se u Mirijevu u ulici Mihaila Bulgakova broj 38, u mirnom delu Zvezdare. Ustanova raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, sa kapacitetom od 22 ležajeva, trpezarijom i dnevnim boravkom na svakom spratu. Prednost našeg malog kapaciteta je što možemo više vremena posvetiti svakom korisniku ponaosob.

Više o nama

JELADOM – Ustanova poseduje LICENCU Ministarstva za rad i socijalnu politiku, i dozvolu Ministarstva Zdravlja. Velika pažnja se posvećuje kvalitetu hrane i ishrani korisnika. Jeladom nudi domaću kuhinju, a korisnici na raspolaganju imaju pet obroka: doručak, ručak, večera i dve užine. Korisnicima se izlazi u susret što se tiče njihovih želja i navika u vezi jelovnika, kao i zbog bolesti.

Jeladom, dom za stare

Korisnicima su na raspolaganju usluge licenciranog socijalnog radnika, usluge lekara opšte prakse kao i usluge i nadzor stručnih medicinskih sestara i negovateljica. Ustanova poseduje lekarsku ordinaciju i ambulantu kao i labaratoriju. Vrše se pregledi i kontrole lekara specijalista (koji su konsultanti Ustanove): psihijatra, kardiologa, neurologa, endokrinologa, fizijatra... Moguće je odraditi ultrazvučne pregleda na terenu (eho srca, abdomena, štitne žlezde, dopler krvnih sudova...).  Korisnicima ustanove Jeladom na raspolaganju su i usluge stalno zaposlenog fizioterapeuta.

Imamo veliko iskustvo u rehabilitaciji i nezi pacijenata:

● posle preloma i operacije kuka i butne kosti

● posle moždanog udara

● sa neurološkim pacijentima  (Parkinson,

Мiastenia gravis, Мultipla sкlеrоzа...)

● sа onkološkim pacijentima (posle zračenja i hemoterapije kao i

sa pacijentima u terminalnoj fazi bolesti)

● veliko iskustvo u prevenciji, obradi i dekutabilnih rana kod nepokretnih i ležećih pacijenata.

Radno vreme

Svakog dana: 24h

Newsletter

Poslednje novosti

VIEW ALL
TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com