FORGOT YOUR DETAILS?

Jela Dom 2
Vojvođanska 241, Surčin

Dobrodošli

Novi luksuzni dom za stare „Jeladom 2“ u Surčinu sa vrhunskom medicinskom uslugom, domskim lekarom (spec. opšte medicine) i lekarima konsultantima i obučenim licenciranim medicinskim osobljem.

Dom za Stare „Jeladom 2“ je  privatni dom za smeštaj i negu starih lica u Beogradu LUKS kategorije. Starački dom se nalazi u mirnom delu grada, u naselju Surčin u Beogradu

Poseban akcenat stavljamo na kvalitet medicinskih usluga koje vodi i kontroliše tim lekara i medicinskog osoblja i koje obuhvataju evaluaciju stanja pri prijemu kao i praćenje istog tokom celokupnog boravka klijenta u domu.

O korisnicima Doma za stare Jeladom i Jeladom 2  brine stručno osoblje koje čine socijalni radnici, stručni radnik  - defektolog, lekari opšte prakse, fizioterapeut, medicinske sestre, negovateljice i ostalo osoblje kojima su jedini ciljevi zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata.

Sobe doma su moderno opremljene, svaka sa kupatilom, kablovskom televizijom i SOS tasterom za poziv sestre/negovateljice. Kupatila kao i ceo dom su prilagođena pokretnim kao i nepokretnim osobama

Jeladom, dom za stare

v      Luksuzan smeštaj i maksimalna udobnost

v      Individualne i grupne društvene aktivnosti i kreativne radionice

v      Posedujemo licencu Ministarstva rada i socijalne politike

v      Posedujemo i Dozvolu Ministarstva zdravlja za obavljanje zdravstvene delatnosti

v      Nalazimo se u mirnom delu grada, okruženi zelenilom

 

Radno vreme

Svakog dana: 24h

Newsletter

Poslednje novosti

VIEW ALL
TOP Ovaj web sajt je kreirao BeoHosting.com